Vrijdag 9 juni was het eindelijk weer eens zo ver. Lekker met de Super Mannen 3 dagen weg naar de Belgische Ardennen.

Omdat het alweer een tijdje geleden was dat we weg zijn geweest had we een luxer huisje geboekt.

Na ons drie keer verreden te hebben konden we het eindelijk vinden in de middle of no where. Een super mooie grote chalet met in een straal van 1 km om ons heen…. helemaal niks. Het huis lag een beetje in een vallei, als we schreeuwden galmde het geluid door de bergen om ons heen terug.

We hebben snel de boodschappen, met kilo’s vlees voor de BBQ uitgepakt, en het feest kon beginnen. We konden buiten in een heerlijke hot tub en sauna, binnen was er een jacuzzi. Als je even wilde uitrusten kon je in de enorme tuin even in de hangmat liggen.

Wat een geluk ook dat er helemaal niemand of niks in de buurt was, we konden ongeneerd lawaai en plezier maken, en de muziek zo hard zetten dat we onze eigen discotheek hadden.
Zo’n luxe hadden we het nog nooit gehad!