OVER ONS 2017-09-29T10:39:30+00:00

VEER ZIEN SUPER-MAAN

De vaste kern van de Supermannen bestaat al sinds eind jaren 80. Op de basisschool en de voetbalclub ontstonden hechtte vriendschappen. Toen mede lid Glenn op zijn 15e stopte met voetbal en een 5 jaar later in een rolstoel kwam, betekende dit niet dat dit het einde was van de vriendschap. Sterker nog, de groep werd alleen maar groter en Glenn werd overal mee naar toe genomen door  de Supermannen! Zelfs geen trap  hield ze tegen. Elk weekend gingen we uit. Zelfs Salou, Kos, Kreta en Mallorca werden bezocht. Ook in diverse CenterParcs waren we een ‘graag’ geziende gast.

Een speciale gelegenheid bij de Supermannen is altijd carnaval of beter gezegd Vastelaovend. Sinds de eeuwwisseling gaan de Supermannen elk jaar in een ander  thema verkleed naar de herenzitting in Amby. In 2015 wilde we iets speciaals doen en kwamen we op het idee voor vliegende Superman van de rolstoel te maken. Het werd een groot succes! Zodoende is ook onze naam super-maan ontstaan (maan is man in het Maastrichts). Het jaar daarop moest overtroffen worden en werd de rolstoel omgetoverd tot een heuse glazen kist. Sneeuwwitje en de 13 dwergen was geboren. Tja wat kan je dan nog doen…
Juist, je grote idool uitbeelden!!  MAX VERSTAPPEN. Omdat onze vriend/Superman de Ritz prins carnaval is van cv de Sjlaaibök, wordt het team waar MAX in rijdt Ritz Bull racing.