Zaterdag 28 september gingen we eindelijk weer eens iets leuks doen met de mannen van Super-Maan. Helaas kon niet iedereen mee gaan, maar we waren zo goed als compleet. Marc en Jordy hadden een leuke verrassing voor ons geregeld die dag. Het was geheim, maar nadat ze drie hints hadden gegeven werd op de groepsapp meteen geraden wat we gingen doen. Marc en Jordy hielden hun lippen nog even stijf op elkaar! Tegen 15.00 waren we met zijn allen in Cafe de Kardinaal en vertelden ze ons wat we die dag gingen doen. We zouden eerst met zijn allen naar de kartbaan gaan in Bilzen, daar moest iedereen starten met een kwalificatierondje. Zo bepaalden we de startpositie voor het echte werk. Vervolgens mocht de winnaar, in een speciale duo kart met Glenn een paar rondjes rijden. In de avond zijn we nog gaan eten bij Cafe de Lanteern in Maastricht en daarna zijn we de stad in gegaan. Even terug komen op het karten. Ivo bleek al direct in de kwalificatie de snelste te zijn. In de race liep hij ook heel snel uit op iedereen. Maar voor de tweede plek was het een spannend gevecht tussen Jordy, Alex, Luuk en later ook nog Armand. Ivo liet vervolgens met Glenn in de duo kart nog maar eens zien dat hij echt de snelste was. Een dagje spierpijn was het gevolg voor Glenn.