Het is alweer een tijdje stil te geweest op de website van Super-Maan. Het betekent niet dat Super-Maan stil heeft gestaan! Verschillende activiteiten hebben we ondernomen. Zo gingen we onder andere naar de kerstmarkt in Köln. Natuurlijk hadden we weer een partybus gehuurd. En ook al hebben we vrij veel cafés en weinig kerstmarkt gezien was dit zeker geslaagd. 

Echter het hoogtepunt vond plaats op 4 augustus: Ironman Maastricht. Op alle mogelijke manieren heeft Super-Maan Mathon en Glenn geholpen op deze dag, maar ook tijdens de voorbereidingen in de maanden ervoor. Mathon en Glenn hadden deze prachtige prestatie nooit kunnen volbrengen zonder Super-Maan, mannen nogmaals bedankt.
 
Dan is het half oktober en dat betekent een nieuw thema verzinnen voor Vastelaovend. Voor de eerste keer in de historie van Super-Maan moest er een stemming plaatsvinden voor het thema. Het voordeel hiervan is dat we nog voldoende ideeën hebben voor de komende jaren 😊.

Met een lichte meerderheid werd besloten te gaan voor het thema ruimtevaart. Net als voorgaande jaren met de Vastelaovend gaan onze vrouwen en kinderen ook mee om de raket naar de maan te schieten.