Een jaarlijkse traditie van Super-maan is out en foud. Dit jaar wilde we eens internationaal gaan. Besloten werd om met gehele Super-maan crew, de vrouwen, vrienden en vriendinnen de kerstmarkt in Düsseldorf te bezoeken. Omdat we met een behoorlijke groep waren werd besloten om een partybus te huren. Voor de onwetenden: dit is een oude stadsbus die is omgebouwd tot een discotheek. Harde muziek, lasers, een rookmachine.. zelfs een bar was aanwezig in de bus! De heenweg verliep redelijk rustig, terug gingen echter alle remmen los!
 
In Düsseldorf aangekomen werd er al snel een keuze gemaakt binnen de groep. De meiden naar de kerstmarkt en de jongens hadden dorst dus eerst ff iets drinken. Dit werden er 2, 3, 4, 5…. Conclusie: de jongens hebben geen kerstmarkt gezien. 
 
Het was een erg geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is!
 
 
Tot slot.
 
Dit is waarschijnlijk de laatste blog van Super-maan in 2017. Zoals al vaker aangegeven was dit voor ons een fantastisch jaar dat we nooit zullen vergeten. Talloze media aandacht, maar 3 tv-uitzendingen sprongen eruit: WNL, Hart van Nederland en Puur Geluk. In een filmpje staan deze 3 uitzendingen achter elkaar gemonteerd.