Wat een jaar voor Super-maan!!
 
 
2017 is nog niet afgelopen, maar Super-maan zal dit jaar nooit vergeten. We hadden een leuk idee wat we met carnaval zouden gaan uitbeelden. Iedereen van onze groep vindt Max Verstappen leuk, dus maakten we van de rolstoel een Formule 1-auto. We konden hiermee een echte pitstop uitvoeren. Het resultaat was magnifiek, maar het maken van de auto heeft voor bloed, zweet en tranen gezorgd!
 
 
Met de herenzitting in Amby was de auto klaar en werd de eerste pitstop gemaakt. Wat er toen gebeurde…
 
Binnen een uur stond ons filmpje op de website van ‘L1 radio en televisie’. Dit vonden wij al geweldig, maar achteraf bleek dit nog niks te zijn. 
Tientallen websites in Nederland en België (waaronder telegraaf.nlnu.nl, AD.nl, HLN.be) plaatsten het filmpje online. Op tv werd het filmje uitgezonden bij de programma’s ‘Wakker worden Nederland’ en ‘Peptalk’. Het SBS6 programma ‘Hart van Nederland’ heeft zelfs contact gezocht om ons zelf te komen filmen en in hun programma aandacht te besteden aan ons verhaal! Ondertussen was ons filmpje op Dumpert.nl de 2 miljoen views al gepasseerd en dat terwijl de carnaval nog moest beginnen!
 
 
Een paar maanden later werden we nog enorm verrast door tv-programma ‘Puur Geluk’ van RTL4. We bezochten met zijn allen de F1 GP van Monaco.
 
 
En dan ben je nog van alle moois aan het nagenieten en gebeurt misschien wel het mooiste van dit geweldige jaar. Super-maan werd door de Tempeleers gevraagd om bij elkaar te komen. We werden door hun bekroond tot carnavalsvierders van 2017 van Maastricht. En geloof het maar; voor iedere carnavalsvierder in Maastricht is dit echt een enorme eer!
 
 
Inmiddels is Super-maan weer druk bezig om een leuke nieuwe creatie voor carnaval 2018 te maken. Wat het wordt blijft nog even geheim… Wat onze outfit het afgelopen jaar heeft losgemaakt kunnen we uiteraard nooit meer overtreffen, maar leuk wordt het zeker weer en wij zullen weer genieten met volle teugen!