Feestavond

Even terug in de tijd. Zaterdag 24 februari 2017 had SBS6 programma ‘Hart van Nederland’ onze pitstop gefilmd. In de avond kwam dit op tv en tevens barstte de carnaval los in Amby. Toen we allemaal in Ambyerhoof waren, kwam Ilona naar mij (Glenn) toe met een leuk verhaal. Ze wilde samen met Nicole, Fieny en mij een feestje organiseren voor mijn vrienden. Natuurlijk vond ik het direct een leuk idee!

 

Een paar weken na de carnaval kwamen we voor het eerst bij elkaar. Leuk idee, maar hoe konden we iedereen bij elkaar krijgen zonder dat iedereen erachter kwam dat ik alles wist? Besloten werd dat alle supermannen door mijn ouders, de organisatoren en een vriend (die wel op de hoogte was), werden uitgenodigd voor een verrassingsfeestje voor mijn verjaardag. Op deze manier dacht iedereen dat het een verrassingsfeestje voor mij was, maar eigenlijk was het een feestje van mij voor hun!

 

Vele uurtjes werk van voorbereiding gingen eraan vooraf. Zaterdag 7 oktober was het dan eindelijk zover! Roos, de kastelein van Café de Kardinaal, had zich in mijn kleren gehesen en ook mijn Verstappen helm opgedaan. Ze ging met mijn ouders achterom het café in. Op datzelfde moment kwam ik via de vooringang het café in. Iedereen keek verbaasd: “Wat is dit nu weer?!!?”

 

Toen iedereen weer een beetje relaxed was vroeg men zich af wie er toch in mijn kleren en onder die helm verstopt zat. Het werd niet geraden. Pas toen Stefan ging voelen, bleek er een vrouw onder het kostuum te zitten. Hierna werd vrij snel geraden dat dit Roos moest zijn.

 

De feestavond ging van start. Leuke anekdotes van de afgelopen jaren die Glenn en zijn vrienden hadden meegemaakt, werden door Ludo en Willie in geuren en kleuren verteld. Deze anekdotes werden versterkt door een foto collage van afgelopen jaren. Ook volgde een aantal leuke en verrassende optredens van Duo X-Elle en Frans Theunisz. Maar er werd die avond vooral veel gelachen en gedronken!

 

Extra bedanken wil Glenn samen met de andere organisatoren, de sponsoren die deze geweldige avond o.a. hebben mogelijk hebben gemaakt:

 

Regiobank amby

Rolien Emons

Jan en Marian Gootjes

Bert Huben

Linda en Jan Herwig

Roel Lardenoije 

Lou en Riny Mulkens

Ed en Lenie Schoens

Jeugdprins Thijmen 

Benno Hermans/Glashandel Cuypers 

EPM Erwin Hermans

Nico en Lilian Gilissen

Jeanny en Willie Wijntjens

Jumbo Meerssen 

Ger en Ilona van Geffen

Kapsalon Monique

Jérôme Gelissen

Bas 4 BaS Events

Marjo en Leon Muijs

Slagerij Claessen

Café de Kardinaal

Arnold Smit

Marc Herben Sound

Yellow Light Jeroen van Geffen

Dj’s: Jessy van Gulick en Stijn van Geffen 

Duo X-Elle

Frans Theunisz

Enkele anonieme sponsoren