Donderdag 25 mei 2017 een doodnormale Hemelvaart dag, maar deze dag zullen de supermannen​ niet snel vergeten.

Met een smoesje om iets te bespreken werd iedereen om 17.00 uur verwacht in ons stamcafé de Kardinaal. Een unicum, iedereen was er op tijd aanwezig! De vriendinnen waren op de hoogte van wat er ging​ gebeuren en pushte de jongens naar de Kardinaal. En ja de supermannen laten zich geen 2x zeggen dat ze naar het café moeten.
 
Tegen half zes verscheen in eens Danny Rook op het terras. Vroeger was hij vaak op tv vandaar dat sommige hem konden. Hij vroeg of iedereen met hem mee wilde in de bus. Tja mvv-r*da was over enkele uren en voor sommige was dit de wedstrijd van de eeuw. Volgens Danny had hij een hele speciale verrassing. Iedereen ging toch maar mee. Halverwege de rit kwam plots een grote tablet te voorschijn en kon de eerste helft nog worden gekeken. Rust 0-0. De bus was inmiddels aangekomen in het Mediapark van Hilversum. Na een tijdje wachten op de parkeerplaats moesten we, volgens Danny, uitstappen en direct doorlopen naar binnen. Meteen werden we gefilmd. Iedereen vroeg​ zich af wat er ging gebeuren. Een paar gangen door en plots begon iedereen te schreeuwen en te klappen in de verte. Wat is dit! Nauwelijks bekomen van de schrik namen we plaats op de bank bij Ruben Nicolai. Ruben vertelde over onze hechtte vriendschappen. Ook kwamen onze carnaval creaties ter sprake. Het Verstappen filmpje is​ behoorlijk viral gegaan afgelopen tijd. Natuurlijk werd onze pit stop getoond. Na het zien van dit filmpje hoorde we eindelijk onze verrassing. EEN WEEKEND NAAR DE FORMULE 1 IN MONACO!! Iedereen was gelijk door het dolle heen. Monaco is misschien wel de mooiste formule 1 Grand prix die er is en wij zitten ook nog eens tegenover de pit straat. 
 
Natuurlijk is ons grote avontuur in zuid Frankrijk vastgelegd. Een filmpje van onze avonturen volgt snel.