Zondag 19 februari 2017 Herenzitting Amby. 

 
Nauwelijks geslapen door de zenuwen, de grote dag! Al vroeg in de ochtend werd ik wakker… Jordy stond met spek en ei naast mijn bed. De vrienden druppelden binnen en ik nam plaats in de Formule 1 bolide. Prins Stefan had de wagen nog niet gezien, dus hij mocht hem onthullen. Hij wist niet wat hij zag, in één woord Super Maan. Na een paar pit stops geoefend te hebben, vertrokken wij richting Amyerhoof. De hele groep ging richting Amyerhoof, behalve Glenn en Ivo. Toen het ronkende motoren geluid  te horen was, kwamen zij in volle vaart aan. De pit stop werd spectaculair uitgevoerd en alle aanwezige mensen waren super enthousiast en we kregen een daverend applaus. De reacties waren massaal, wat moet dit een sjieke Carnaval worden! Vervolgens gingen wij de zaal in, waar meteen flink werd gedronken en gefeest. Diverse optredens, later kwam een einde aan deze prachtige dag. 
 
De reacties die we de dag erna kregen waren overweldigend. TV, krant, facebook en Instagram. De hele dag stonden de telefoons en computers rood gloeiend. Dit hadden wij nooit verwacht, maar in een woord GEWELDIG!
 
De foto’s zijn van de vaste fotograaf van de supermannen. Cindy bedaank!!!!!!