Ik schrijf dit verhaal vanuit mijn (Glenn’s) visie.

Donderdag 9 juni zat ik gewassen en gestreken vol verwachting te wachten op mijn familie, die mij zouden ophalen voor een korte vakantie i.v.m. het 40 jarig huwelijk van mijn  ouders. Tot mijn grote verbazing stonden opeens Jordy, Alex, Stefan en Armand voor mijn neus, met de vraag of ik zin had in een uitje om iets te gaan drinken. Hier had ik wel zin in en stemde meteen toe. Ik vroeg me wel af waarom  een journalist en een  donkere schone fotografe erbij waren. De volgende dag stond in de  Limburger een artikel over de super mannen uit Amby. Vervolgens gingen wij  naar beneden, waar tot mijn grote verrassing,  de mannen , vriendinnen ,  ouders en een gigantische Hummer limousine op ons stonden te wachten. De mannen tilden mij in de Hummer, waar de muziek al luid klonk en de champagne klaar stond. Echter deze champagne was helaas al op toen we de straat uit reden. Waar gaan we naar toe ??? Groot geheim! De omgeving van vliegveld Dusseldorf kwam mij bekend voor. Maar niemand had een koffer bij zich en de mannen zwegen als een luidspreker! Maar daar kwamen toch de koffers. Marlin en de moeder van Stefan waren  ons  braaf gevolgd met alle bagage. We gingen dus weg, maar waarheen en hoelang, geen idee. Binnen gekomen in de vertrekhal werd mijn bril van mij  hoofd gesleurd. Toen we door de douane waren gegaan en ons eerste pilsje klaarstond, werd mij verteld dat de mannen 5 dagen met mij naar Mallorca, El Arenal  gingen. Geweldig, geweldig, geweldig. En alle meiden vertrouwden mij hun mannen toe!! Ik heb goed op ze gelet en weer veilig thuis gebracht, meisjes! De stemming zat er meteen goed in. In t hotel aangekomen, werden de koffers neer geknald, snel wat aftershave op en aan de zuip.De eerste avond was zooooo gezellig, dat we de kroeg om 5 uur s ochtends, helaas hebben moeten sluiten . We hadden de smaak te pakken, dus dit was voor elke nacht voor herhaling vatbaar.  Bij de cafe’s de Babbelaar en Heren van Amstel hoorden we bij het interieur! Het ontbijt, dit lukte helaas geen enkele ochtend. Armand vond dit toch wel een beetje zielig en bracht ons ontbijt op bed. Vervolgens lagen we de hele dag op t strand te bakken onder het genot van 1 pilsje, he Jordy en Stefan. De sjeik werd op zijn bedje de zee ingedragen, heerlijk genoten.  Weer aangekomen bij t hotel, vroeg de beveiliger zich af waarom Stefan zoveel geld bij zich had. Jordy deelde hem mede, dat Stefan een miljonairs zoon is, zijn vader is bankdirecteur oet Amie!!!  Het waren 5 onvergetelijke dagen , nogmaals bedankt allemaal voor jullie super hulp. Voorstel : volgend jaar zelfde datum?

Liefs  Glenn

Het DDL artikel Super-maan goes Mallorca