Zaterdag 21 januari 2017 was het eindelijk zover. Stefan Ritzerveld, een van de Supermannen uit Amby, werd uitgeroepen tot prins carnaval van de slaajbök oet Amie. De andere supermannen moesten wel iets bedenken dat Stefan nog lang aan deze mooie tijd doet denken.

Zus Monique vaan uzze Rits, kwam met een geweldig leuk idee. “Ik maak een leuk liedje en dan moeten jullie dit inzingen in een studio. Vervolgens zetten we dit op cd en overhandigen we dit aan Stefan.” Een geweldig idee, maar weet je dit wel zeker met de supermannen???? Oké we hebben een Tom Jones in ons midden, maar de overige Supermannen zuipen liever dan zingen! Op een regenachtige dinsdagavond toch maar op volledige oorlogsterkte richting Belsj-Lanaken. Hier bleek in een ondergrondse bunker een echte professionele geluidstudio te liggen! Monique weet je dit wel zeker met dit zooitje ongeregeld????????

Veel tijd on na te denken was er niet. Iedereen kreeg  een blaadje met de tekst (die hadden we nog nooit gezien). Na een paar keer oefenen, stond er toch een echte klassieker van de Amiese nachtengaaltjes op band.

Zaterdag 11 februari op het prinsebal in een volle Amyerhoof was het zover. Eerst even goed indrinken, om vervolgens ons nummer ten gehore te brengen.

Het werd een fantastische avond! En geloof ons, komende weken volgen nog meerdere Super avonden!